Review KSF 24-uurs PUSH Heren 1

Gepubliceerd op 25 oktober 2023 om 12:57

KSF 24-uurs B.H.V. Push heren 1

Geen teamweekend in een luxe villa, maar onverwachts een zwaar special forces kamp. Bij aankomst wisten we nog niet wat ons de komende 24 uur te wachten stond. Maar bij de eerste kennismaking met de instructeurs was het al snel duidelijk dat het een pittige klus zou gaan worden.
Wat er door me heen ging? Spanning en nieuwsgierigheid op wat ons te wachten stond.
Nadat ons 4 simpele basisregels waren uitgelegd en de tassen bepakt waren konden we van start.
Gedurende de 24 uur hebben we verschillende beproevingen moeten doorstaan waaronder het graven van kuilen in het losse zand op de nabijgelegen zandvlakte. 12 minuten een kuil van 2 x 2x 1 meter. Met in je achterhoofd basisregel 2: “niet goed = opnieuw.” Bij de opdracht geen tijd om stil te zitten. Het maximale uit jezelf moeten halen om binnen de tijd de opdracht te voltooien. Geen tijd voor zelfmedelijden of om verzuring ruimte te geven. Dit gold voor de gehele 24 uur die we doorbrachten.
Ik heb geleerd wat je lichaam aan kan op fysiek vlak. Zonder slaap, een halve banaan en een peperkoek zijn we tot dingen in staat gebleken die ik niet had kunnen bedenken.
Mentaal hebben we mega stappen gemaakt: positief denken, kop op en doorzetten. Wanneer iemand het moeilijk had hebben we elkaar er doorheen gesleept door elkaar aan te moedigen en te motiveren om door te zetten. Voor mij persoonlijk maar ik durf dit voor het hele team te zeggen: een ervaring om nooit te vergeten. Deze ervaring is een houvast voor aankomend hockeyseizoen maar ook voor de rest van ons leven. Namens Push heren 1 wil ik de instructeurs bedanken voor de mooie en leerzame ervaring. Wellicht tot snel voor het 48 uurs kamp!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.